Mahyulan Project Professionals

Mahyulan logo

© 2006-2013 Mahyulan Project Professionals

copyright symbool

Alle teksten, afbeeldingen en overige informatie op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn intellectueel eigendom van Mahyulan Project Professionals ofwel is voor het gebruik op deze website toestemming verkregen door de betreffende eigenaars van die gegevens.

Indien u informatie uit deze site wilt overnemen of repliceren, vraag dan voorafgaand toestemming via onderstaande contactgegevens.

Mocht er ondanks onze zorgvuldigheid volgens u onterecht gebruik zijn gemaakt van afbeeldingen, neem dan eveneens contact met ons op.

Website design en ontwerp

Bij het technisch ontwerp van de site maken we gebruik van HTML5, PHP en CSS3 om een efficient en compact resultaat te verkrijgen. Wij testen de site in eerste instantie in Safari 6 en Firefox 20. Vervolgens controleren we deze ook in Internet Explorer 10 en op mobiele IOS devices.

We controleren ook regelmatig of de codes voldoen aan de daarvoor opgestelde eisen. Indien u desondanks fouten of missende links tegenkomt, mailt u dat dan svp aan onze webmaster@mahyulan.nl

Valid CSS!

English Version  English