Mahyulan Project Professionals

Mahyulan logo

Consultancy

Workflow voorbeeld

Wij leveren onder andere professionele hulp bij het ontwikkelen, verbeteren en implementeren van adequate workflow architecturen, die perfect afgestemd zijn op uw bedrijfsprocessen.

Daarbij kunnen we u aanbevelen op welke wijze u kunt migreren van meer traditionele of verouderde workflows naar efficiente en moderne werkwijzen.

Zo kunnen we u bijvoorbeeld adviseren en begeleiden op welke wijze uw omvangrijke audiovisuele archieven met grote collecties audio-banden, video-tapes en films gedigitaliseerd kunnen worden in een nieuwe faciliteit met bijbehorende workflow.

Systeem oplossingen

HDTV camera's aan pilaar

Ongeacht welk systeem of installatie u heeft, wij hebben altijd een frisse kijk bij het uitbreiden of vernieuwen van die installaties. Vanzelfsprekend kijken we gezamenlijk met u hoe we het meest slimme en geschikte systeem kunnen realiseren.

De technische gebieden zijn het hart van uw faciliteiten, dus wij weten hoe belangrijk het is om een goed geintegreerd ontwerp te maken, waarbij de onderhoudskosten geminimaliseerd zijn. We werken nauw samen met systeem architecten en andere specialisten met bewezen "track records" om state-of-the-art broadcast en postproductie faciliteiten te kunnen realiseren.

IT infrastructuur en big-storage zijn dermate belangrijk geworden, dat we ook hier nauw samenwerken met specilisten om tot de beste en betrouwbare oplossingen te kunnen komen.

Voorbeeld projecten
English Version  English